onsdag 7 december 2011

Dansa? Någon?



Jag tror att det kommer bli både fart och fläkt när dom här ungdomarna spelar opp! Trist att inte alla inblandade kan närvara - jag kan iofs närvara och det är ju det viktigaste. Hoppas inte att det är drogfritt bara, jag hade faktiskt tänkt att ta en drink eller två medans orkestern spelar.


16:e December sugare!

6 kommentarer:

  1. Sprit måste det bli,med tanke på att kvällens band i min Småländska bok är "sådär".

    SvaraRadera
  2. hmmm..det ser ut som såna killar som bara spelar på drogfria tillställningar..ungdomsgårdar å liknande..finns säkert nån som säljer HB å paralellimporterad fulöl på baksidan vid nån rodedendron buske eller så...iom att dom ser kända ut dvs "skum skäggväxt å bisarra miner" så torde minst 50% av dom vara vridna åt andra hållet.... så håll arslet åt väggen lester..tänker du på spelningen i uppsala eller avesta??

    SvaraRadera
  3. Farmar´n.
    Inte ska man väl behöva oroa sig för att bli manslagd?
    Jag tror inte att nån av orkestermedlemmarna håller på med skuffdunkning. - Möjligtvis att Mr. Nude Vaggeryd 1995, blir lite knöglig under skorna och vill böga...
    Uppsala primärt.

    SvaraRadera
  4. Är det bara jag som känner mig lite ödmjuk inför det faktum att, när Sator lirar kommer Mr. T inte längre att ha ena foten kvar i ungdomens oskyldiga lekhage, utan han kommer stå stadigt med båda fötterna i vuxenvärlden.
    Hoppas att han ser allvaret i detta och väljer att klä sig i konfirmationskostymen den 16:e.

    SvaraRadera
  5. Jaa, inte fan var det drogfritt iaf...

    SvaraRadera