söndag 23 januari 2011

WANTED


Om någon ser ett sånt här eller ett liknande gökur till salu. - Please let me know!
Jag har njutit mitt Söndagskaffe (på fat naturligtvis, och med en nystoppad snugga till...) alldeles för länge utan ett riktigt gökur, så nu måste jag få in en gök i kåken!

4 kommentarer:

  1. Jag förstår.. en gång hade jag en riviera -64 som jag tyckte var ganska ball. Ganska nöjd och glad i hågen stötte jag på ett gäng äldre killar jag tror dom var närmare 50år när jag tänker efter, hursomhelst tyckte ledaren i gänget som jag tror kallades Lilla Viktor Kol att jag skulle byta bort min bil mot just ett gökur, då det var ungefär vad bilen var värd enligt honom. Lilla Viktor Kol's gäng skrattade och påpekade bilens nya värde sålänge jag ägde bilen. Nu har jag inte träffat varken Lilla Viktor Kol eller hans lakejer på länge men som av en slump lägger en av dom upp en bild på denna blogg på tidigare nämnda bil och höjer den till skyarna , den andre efterlyser just ett gökur och man undrar vad för fordon han tänker byta mot då han enligt egen utsago skall vara lika bemedlad som en kyrkråtta. Så tyvärr, om jag skulle hitta ett gökur så skulle jag nog försöka använda den som betalning för en Riviera då jag saknar och ångrar att jag sålde min förra.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att jag förstZZZzzzZZZzzzZZZ... ;)

    SvaraRadera
  3. HAHAHA, det är aldrig för sent att ändra sig!

    Är det nån som har en gammal luftrenare med öppet filter till salgs? Hade en, men jag tror den föjde med en Cleveland jag snyggade till inför försäljning?

    SvaraRadera
  4. Jag har ett likadant gök ur som på bilden till salu (fungerar) och kan skickas.
    Mvh/Niklas
    Tel 0706953090

    SvaraRadera