tisdag 11 januari 2011

Här har ni raggarsvin...

Var less på vintern så jag impulsade den här...
Sug på den :)


Så vet ni nån som vill handla en Early Shovel, stödlagerlåda, eller en Silverado så är det numer till Salu :)

7 kommentarer:

  1. Bland det grövsta pojkstreck någonsin ; ) men om detta innebär att glitter-pannan är krängd känner jag att jag somnar med en klump i halsen och en stor sten över bröstet.. Johannes ta bort sten-jäveln snarast!

    SvaraRadera
  2. Säljer bara av lite lösdelar, madonnapannan är kvar. Insåg bara att jag inte kommer hinna bygga en till hoj i år, så jag byter helt enkelt bort den halva hojen mot en hel :)

    SvaraRadera
  3. OHH MY GOSH!!! Detta min vän, är en s.k. överraskning! Som dessutom heter duga! Jag är glad att det trots allt, finns folk som på fullt allvar njuter av livet och samtidigt spenderar lite??? pengar på kuppen.
    Själv satt jag precis och funderade på om jag ska ta lite salt till mitt middagsvatten idag, eller om jag ska lyxa till det med salt på Lördag istället...
    Oavsett vilket, kul för dig och jag antar/hoppas att du är mkt nöjd.

    SvaraRadera
  4. Då är jag genast mycket lugnare, och här kommer den obligatoriska gliringen (självfallet med glimten i ögat) : Grattis till en sportster med extra plast, och du vet ju vilket kön som kör sportster.. äh faan den var inge bra, äsch grattis mään

    SvaraRadera
  5. Jag har ju långt hår och boobs, så sportster it is...

    SvaraRadera
  6. Hardly Dangerous har väl lagt ner Buell? Isåfall är det ju bara att ta hem den och vänta i 30-40 år så, vips! har du ett samlarobjekt...;)

    SvaraRadera
  7. ja du det var en överaskelse...plastraket...(fast en av den ballare sortens plastraket då förstås)...Seb, ironhead is the shit!!!

    SvaraRadera