söndag 23 januari 2011

Inte en enda motorpryl..


Åkte på loppis idag med inställningen att det skulle bli TOTALT värdelöst, går och irriterar mig på det faktum att nysvenskarna är där för att tjäna en slant medans gammelsvenskarna är där för att socialisera och förhoppningsvis bli av med sitt barnbarns uttjänta sockiplast för 1kr stycket. Jag ser en man av indiskt ursprung som är storväxt iförd en skinnväst, luftig frilla och ett par feta sorkar längs kinderna och blir nyfiken på vad han kränger, gamla gjutna vägghängda ölöppnare! Börjar inse att man kanske bör fokusera på att hitta nåt mer onödigt men ballt, hittar inga rakknivar, pennpistoler etc. men däremot en gaddad rövargubbe som kränger gammal punk, surf och rock n' roll. På det hela taget en lyckad dag och med prylar till mitt nya (om ca. 31år) garage.

5 kommentarer:

  1. Fräcka grejer!!! Inget för mig dock, då jag varken begagnar öl/läskedryck eller har humor... Sannolikt har din Söndag varit roligare än min. - Spenderade ett par timmar på IKEA!!!
    Måste även ta tillfället i akt att jubla inombords över nya inlägg på bloggen.

    SvaraRadera
  2. Som gammal punkrockare så ser man ju att du fyndat Sex Pistols Never Mind The Bollocks.
    Fast det ser väl alla.

    SvaraRadera
  3. Javisst och det bästa är att skulle det bli knapert går den lätt att sälja då det råkade vara en tidig UK/Virgin/rätt serie nummer pressad version med endast 11 låtar, tyvärr ingen plansch men i gott skick.

    SvaraRadera
  4. ca. 31 år... man blir ju lite nyfiken. - Då är du 61? Vad händer när man är 61???

    SvaraRadera
  5. Man är i samma ålder som sina kamrater var när dom byggde sina, nä inte fan vet jag.. ba' sa' nå'

    SvaraRadera