måndag 3 januari 2011

EN MAKALÖS DEAL!

Örsundsbro Båtklubb är på jakt efter en hel del nya bojsänken - Detta mina vänner, är ett makalöst bra tillfälle att bli av med eventuella FoMoCo produkter på ett mkt. fördelaktigt sätt! - Kostnadsfritt dessutom!
Dom är nog inte jätteintresserade av block och toppar från 1957 - PGA gjutningarna är det ju lika mycket luft som järn i dessa, och det vore ju förödande om sänkena flöt upp direkt...

2 kommentarer:

  1. Har bokat biljett till föreställningen när Micke ska visa upp näjlhädden på Uppsala Motorslip.
    Ska ta med en brassestol och chips. Det kommer att bli rena Science fiction komedin.
    Smidigt med en motor som man inte behöver åka till skroten med, utan kan sprida som aska med vinden.

    SvaraRadera
  2. För dom oinvigda så har jag en GM motor (Buick) av 1958 års modell. Jag är fullt medveten om att Fords variant från samma tid gjordes utav pressad couscous och därför var tvungen att hållas lite fuktig för att inte falla isär av vinddrag o.dyl. - GM (Och många andra tillverkare) byggde ju redan från starten 1908 alla sina motorer av metall, något som Ford tydligen ska lansera nu i dagarna om jag har blivit rätt informerad. Detta gör Ford i samma goda anda som dom infört en massa radikala nyheter genom historien, vem minns te.x. inte när Ford lanserade "Individuell framvagn" 1997? Eller "Toppventilsmotorn" 2001?

    SvaraRadera