måndag 27 december 2010

Ang. nedmonteringen av det kristna Sverige

Så här i juletid vill jag bara påminna samtliga läsare (formodligen inte jättemånga...) om att inte låta sin egen snålhet/kortsiktighet stå i vägen för en långsiktigt hållbar uppehållsplats för oss och våra barn - Vänligen stöd Svenska kyrkan.
Som ALLA förmodligen kan förstå så kommer det att uppstå en paradoxal situation den dagen tillräkligt många Svenskar har lämnat Svenska kyrkan. Detta beror på, att om Sveriges Statsreligion har färre medlemmar än den andra stora religionen i Sverige så skulle frågan om vad vi egentligen ska ha för Statsreligion i Sverige kunna väckas, det enda som behövs för ett sådant scenario, är att ett antal nyckelplatser i Riksdag, Regering och naturligtvis det politiskt korrekta mediaträsket, upptas av Vänsterfolk/Sverigehatare/Liberaler i samma kaliber som Mona Stalin eller Syltryggen Reinfelt!
Ni som väljer att avstå SK - Tänk på detta när dagen D kommer!
Kafirer har bara tre val:

1. Konvertera
2. Bli slav åt O.G. och/eller konvertiterna
3. Dö

7 kommentarer:

  1. Jag är ganska emot all religion egentligen men som döpt och konfirmerad i faderns, sonens och den helige andes namn får jag nog börja elda ett och annat kors.. Vi har ju ett klubbnamn som redan är förknippat med liknande aktiviteter, så vi kan väl lika gärna blanda in politik och religion i klubben så vi har nåt oändligt kul att diskutera här.

    SvaraRadera
  2. Ja hajjar.
    Såhär i efterhand är jag fullt medveten om att detta förmodligen inte är rätt forum att vädra den här typen av problematik på... Undertecknad försäkrar att den här diskussionen inte kommer att bedrivas här from nu. (Man vill ju inte gärna framstå som nån knäppskalle...)
    Jag var bara tvungen att bli av med demonerna innan jag gick ut och plockade ur kolvar, stakar och vev ur BUICKN´.
    Slutsats:
    Skit i allt jag skrev och öppna era hem och plånböcker för ALLA som är av utomeuropeeisk härkomst, samt har en religös och kulturell livsåskådning som är grovt avvikande från den Svenska "Barbarmentaliteten" MUAHAHAHA!!! =)

    Peace, Out

    SvaraRadera
  3. Enligt säker källa har polisen höjt beredskapen efter bombdådet, numera bär samtlig uniformerad polis även varselväst och det ska tydligen räcka så. Bara att slappna av kamrater.. Tacka vet jag "kortärmad jeansväst och mörka solglasögon"

    SvaraRadera
  4. Hur ser en långärmad väst ut????

    SvaraRadera
  5. Det var en bekants arbetskamrat som beskrev en tuff kille han hade sett och denna hårding hade kortärmad väst och mörka solglasögon, det gäller att vara övertydlig så att folk förstår eller nåt..

    SvaraRadera
  6. Järnvägsöverkorsning, julklappspresent, och Kortärmad skinnväst utan ärmar myntades f.ö. av samma person (Om man ska lita på vad den gamla sägnen säger)

    SvaraRadera