tisdag 9 augusti 2011

Snart är det raggardax!


Det skulle ju onekligen vara lite spännande att få reda på vilka av era fordon som kommer att bege sig till Kjula och sedan vidare till Karinhall.

14 kommentarer:

  1. Jag satsar på att ta cykeln, har ju som vanligt ingen färdig bil. Vädret ser just nu ut att bli ok, och om inte kanske man kan få muta in sig i nån av raggarbilarna???
    Åker Tompa med på Lördag?? Resten av er är jag mer säker på, och som sagt, vill ni krasha så går det bra, annars går det väl både buss och taxi till stan.
    Tyvärr har jag inget Karinhall att erbjuda utan nåt mkt bättre....
    Chataue le garage
    Bienvenue!

    SvaraRadera
  2. Inget Karinhall säger han blygsamt...;)
    Jag tror att Harald Hårfager hänger på iaf. - Kan ju vara lite spännande för dig att inte behöva vara det enda långhåret på plan för en gångs skull. Muaaahahaha!!!!
    BTW så börjar jag sälla mig till de flintigas skara...

    SvaraRadera
  3. Välkommen Mikael! Jag har som vanligt ingenting att åka på/i men hänger gärna på i någons, eller åker service i bämmvänn.

    SvaraRadera
  4. Jag gjorde ett tappert försök med chryslern men tydligen har vi olika viljor.
    Så det blir väl Passat eller nåt....

    SvaraRadera
  5. BMW & Passat! - Är det det som kallas Rockabilly?

    SvaraRadera
  6. Jag får se om jag hittar nån fördelare att prova. Fuggen rev jag ner igår men hittade inget fel, jävla pissbill!
    Annars har jag ju en ball rockabillysilverado...

    SvaraRadera
  7. Insläpp från 10.00
    Ska vi träffas hos fintisen med bjucken vid 9?? Ni gamla gubbar har väl ändå varit uppe sen 04....

    SvaraRadera
  8. Så där ja. Nu for drivaxeln med upp till fördelaren en bit och ramlade sen ner i tråget, YEES!!! Nu släpar jag den till garaget och river ur motorn i vinter. Skriver in mig på Ulleråker, eller nej, jag åker med grabbarna i Gökboet till Kjula istället. Får man boka en plats i Silja Cinderella Micke? Sen kan vi ju på vägen till Johannes ta en bira i Uppsala då det är ACCS!

    SvaraRadera
  9. FÖR BÖVELEN!!!
    Jag som hade tänkt vara smilfinksfull och åka Edsel...
    Eftersom halva mälardalens raggargubbar (Samt en Småländsk dito) tydligen ska åka Bjuck, så kommer vi ju att vara vid Kjula mitt på dan nångång, eftersom "åldersrelaterad godartad prostataförstoring" sannolikt kommer att ställa till en jävla massa pisspauser hela tiden.
    -Jag kom på att det spelar väl iofs ingen roll eftersom Peter Fonda kommer att skvätta en del på vägen dit...

    SvaraRadera
  10. BTW Johan. - Vem är Silja Cinderella Micke, hur ska du få plats i honom och vem sköter om bokningarna?

    SvaraRadera
  11. Jag tigger gärna skjuts av flint-skepparn, kan även köra om det skulle viljas ölas (lider av dålig karaktär)

    SvaraRadera
  12. klart jag e med. Hade ju en del planer på att köpa en så kallad raggarbil men efter dom här inläggen undrar man ju om det verkligen är nåt...jag menar, dom verkar ju gå väldigt bra dom däringa raggningsbilarna... Men iof det kanske finns en och annan billig nu. Johan, jag har ett jäkligt fint Trajja projekt som jag kan tänka mej byta rakt av mot pissEdseln!!Sen måste jag nog hytta lite med näven här, åkte nämligen en småländsk sk. raggare i en raggarPassat förbi här i ungefär 300 km/h för en stund sen, tänk på våra aktiva barn och djur här ;)....

    SvaraRadera
  13. ja men det är nog inte bilen det är fel på, hojen är ju i tusen bitar igen och allt har varit trasigt på den med. Det ska vara orginal och gärna orört. Och framför allt får inte jag rörat och bli en i raden av klåpare som väljer fel väg under renoveringen. LÅT BLI GREJJERNA!!! Alltså maskinellt då.

    SvaraRadera