tisdag 26 juli 2011

Sist in, först ut....


Nytillskottet (Till vänster på bild) - Skall enl. uppgift passa in perfekt! Hahahaha!
Bilden är tagen vid Kyrkans senaste syföreningsauktion.

9 kommentarer:

  1. Jag åker inte i trupp med EVO's! ;)

    SvaraRadera
  2. Haha kommer så väl ihåg den auktionen. Ropade in en hemgjord Upplandsdräkt som Micke hade virkat, med broderad Bjucklogga o allt... funderar på att ha den på kvällen efter Kjula...

    SvaraRadera
  3. Seb, det är helt ok om du åker några hundra meter bakom med din firmabil (Renault eller vad det är)......eller fattade jag fel? för du har väl inte lyckets få rull på nåt "entusiastfordon" ... eller?....;)

    SvaraRadera
  4. Ringside report:
    Arnold vs. Seb, 1-0
    :)

    SvaraRadera
  5. Jääälaa Tåmpaan vaj?!.. Trajjan har börjat spöka och vill inte va med riktigt, pickisen verkar dum i huvet, hd'n är sprängd, plyman ligger i koma, och så står en trajja till och behöver sättas ihop, volvo äcklet gav jag bort, och firmabilen står med punka.. Lägger man därtill det livet jag lever i övrigt blir nog resultatet mer: Världen vs Mig ungefär 139-0. Tompa har du skjutspinnar? Jag tar tillbaks allt.. ;)

    SvaraRadera
  6. De e luuugnt, skutspinnar finnes....:)

    SvaraRadera
  7. Har du semester Sebban?
    Jag känner på mig att jag kan få din pickis å funka plättlätt!

    SvaraRadera
  8. Det tror jag med Jompa, semester denna veckan bara och ångesten ligger som ett för tjockt duntäcke över mig varje natt. Imorgon börjar den stora utförsäljningen av fordonsparken, funderar på att utöka fiskandet och dra ner på alkoholismen och det lilla hojåkandet. Om nån behöver nåt skit jag har så hojta till, gösen är gratis.

    SvaraRadera
  9. Fiska???
    Inte för att jag har mandat att döma, men va faan...

    SvaraRadera