fredag 24 februari 2012

Sanningens ord.

Det här tycker jag är riktigt ballt!

ARD Magnet kit till Triumph Unit... Skapligt läckert!
Förmodligen bryr ni er inte om den här typen av sjukt balla grejer, och vem vet, ni kanske inte ens fattar att det är ballt...?
Jag kan iaf säga att jag redan firat med två lättgrogg.
Sportigt men samtidigt subtilt och mycket erotiskt.

tisdag 21 februari 2012

Det går sakta, väldigt sakta.

Jag har plockat itu Trajjan nu och gjort rent blocket, så nu ska det svetsas lite eftersom det fattas en bit vid flänsen mot registerkåpan.
Efter svetsning och glasblästring ska ju blocket såklart få, den av bankrånarskrået, så eftertraktade ytan som toppen redan har blivit förärad med. Det kommer nog att bli fräckt...
Kanske passar på att bygga ett motorställ nu när blocket är tomt.

Förresten!
Jag behöver en magnet, en äldre variant med gjutet hus - Om någon känner till en magnet till Triumph Blockmotor som är till salu så ombedes den att omedelbart ta kontakt med mitt ombud för vidare information,
Det är inte swinmycket knappar på ett spett egentligen...

Skönt att man inte är i det här läget oftare.

söndag 19 februari 2012

Söndagsnöje






Blev lite rostlagning såhär på Söndan medans linda va i kyrkan.

lördag 18 februari 2012

Motorcykelraggare united!

Håkan/Moon bjuckade på årlig Bike Show i Hyttan, Avesta idag. Som vanligt en trevlig tillställning med bra hojar, det fanns nog nåt för alla smakriktningar.
Arnold, som faktiskt hann få Trajjan färdig, tog ju naturligtvis med sig sin hoj upp. Så gjorde även Lille John och Chopperdread - Naturligtvis på inbjudan från Håkan.
Självklart gjorde jag och pensionärsgruppen jag reste med Avesta på Fredagskvällen, förplägnad på The red dragon/ The dark knight/ The kings cross, eller vad det nu hette? - Det finns inte skitmånga hak i Avesta så jag antar att ni som känner till stan vet var vi var...
Den uppmärksamme iakttagaren kunde under kvällen notera viss berusning i sällskapet och trots att te.x. Tequila är djävulens påhitt så tog vissa ändå steget och inmundigade skiten vilket resulterade i snurrighet och att vissa övre magmunnar började flatulera okontrollerat. Slarvigt!
Kul att se Sebbans gamla hoj, om än i en något annan skepnad.
Det var roligt att dra ett "Crewhäng" - Synd att en av oss inte var närvarande bara...
Skrattattacken ang. förberedelser till feacesavgång i bakrus var faan helt obetalbar! Skyddsbåge...hahahah!
Jag träffade Fredde och snackade lite gjutning m.m. och han var som vanligt mkt. trevlig. 
Johan och jag mötte dessutom en Galaxie -64a 2dr ht när vi åkte hem, vi beslutade att den sannolikt skulle på festen efter utställningen, oavsett var den skulle så var det trevligt att se en raggarbil som är ute och steker i mitten på Februari
Fint!


Sebbans gamla har förvandlats från bankrånarchopper till syrapundarchopper

Smakfullt

Trotjänare

Blommigt men sant

Arnolds, Rastamans, & Little Johnny Noltes

En gång till.

Best in show - Mycket mysigt lackjobb



Glitter & Glamour...

torsdag 16 februari 2012

Nästan klart...


men det är ju faktiskt en dag kvar. Men annars är det ungefär så här det blir...

onsdag 15 februari 2012

Cryllen




Jag tänkte att det vore trevligt om Sebban inte körde foten genom golvet när han stampar takten till Hurriganes i påsk,så inredningen åkte ur och vinkelslipen fram.
60tals golvplåtar är inte dom smidigaste,böjda hit och dit.
Annat va det på det glada 40talet.
Cryllen har ju ingen ram så det finns en del dubbelplåt att mecka med.
Fortsättning följer....

tisdag 14 februari 2012

Sitta och bromsa...



...måste man ju kunna göra, så nu är den hålborrade bromsskölden på plats. Och den nyklädda sadeln likaså. Sadeln består av en tillstukad botten från en Bates kopia, klädd i äkta vit vinyl som min alkoholiserad vän och granne Lesters sambo sydde ihop i ett nafs (tack Lena). Självaste påklädningen och knappstoppningen utfördes av undertecknad.

söndag 12 februari 2012

Motorbyte.


Tyckte den där hopsvetsade Compact motorn blev lite väl fjönsig, så jag kastade i en gammal flintamotor jag hittade i potatislandet i höstas när pluggen skulle in...joorå så atte.....

Toppstrid.

Nu är själva andningsorganet till Trajjan tillfixat enl. regeln om hälften/hälften. Alltså hälften Bankrånarattityd och hälften skuffdunkarattityd. Jag tror att motorn kommer att bli ball när den är klar.
Jag är iaf helt säker på att den duger åt han som ska ha den.
Oborstad eller välkammad?


lördag 11 februari 2012

Nazistyret..




...är på, var tvungen att smalna av det lite, framhjulet är riktat och däck pålagt. Grönt bakljus som matchar lacken. Lackade flake i går kväll, i morgon blir det lite fält och ränder i gul och grön candy .

torsdag 9 februari 2012

En liten försmak...


på vad som komma skall. Blir färg på Trajjan i veckan. Sug i dej glittret Jompa; -)

sakta men säkert..


tisdag 7 februari 2012

Varför beställa ända från usa när det finns några i en fuktig källare i morkarla?

Välkomna raringar.

Inte för att ni har förmågan att fatta nåt om det här men...
Jag fick en liten leverans från den stora affären i väster idag.
Skapligt swinballa rockercaps! Wassell, new old stock, made in England och hela skiten!
Titta noga era jävla syltryggar för det här är hårdkärna.
Nu är det bara att stanna inne tills Doc Holliday muschen har växt klart så att man inte skämmer ut grejerna med ett asvärdelöst utseende.


söndag 5 februari 2012

Det sket sig.

Det blev inget "Spion reportage" idag heller. - Fan!
Men jag rev av toppen på homosexualitetens sista utpost, aka. Min Trajja. Det var som att knäcka upp en gammal raggarbilsknota, koks som fan på kolvarna, läck i toppackningen och en sten i ena stötstångsröret, vipparmahusen såg fina ut iaf.
Till det spisades Kiss.

Jag kom på en grej till.

Varför har inte den "asiatiska diktatorsfrisyren" slagit igenom fullt ut än?
Det är ju ett mysterium hur en såpass elegant frisse kan nekas att blomstra under så lång tid som det ändå har gått, sedan Mao chockade världens modebloggare med sin oehört läckra "cut".
Världen är så fruktansvärt konstig ibland...

Fan va segt...

Det går jävligt segt med det mesta nu känner jag. Det borde ju vara fart o fläkt eftersom det är så varmt och skönt ute, men icke...
Jag har lyckats få bort lite onödigt mtrl från transkåpan iaf, och fan vet om den inte kommer att bli klar vad det lider?
Jag hade för avsikt att göra ett mkt påkostat "Spion reportage" åt er från min grannes verkstad ikväll, men när jag hade plockat ihop alla grejer till Hasselbladar´n och iklätt mig min "Spion reportage" trenchcoat (Skall uttalas Trennskått, på riktigt gubbmanér) så hade han gått in för att laga mat.
Jag får göra ett nytt försök imorgon, om jag råkar ha den där sköna Peter Bratt känslan när jag vaknar alltså, annars skiter jag i det.
Jag kan i nuläget avslöja såpass mycket att Arnold var jävligt besviken på Triumphs framnav, fälgbana och ekrar när vi talades vid första gången idag...

Ang. något helt annat så har det kommit till min kännedom att man i Småland tydligen har nedlåtit sig till att använda Tequila i berusningssyfte. Om det är en trend så är jag ytters oroad av den utvecklingen. - Var ska det sluta? Att Mr. Svedberg sitter, skapligt rödmosig, på ladugårdsbacken, halsandes Jeltsin och nackdiggar till det taktfasta ljudet av tomgången på en MF35:a?
Hoppas att hans fru styr upp det där innan det barkar iväg alldeles åt pipsvängen.